bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bedankjes.jpg
Bedankjes
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
kerkelijk-huwelijk.jpg
Huwelijksinzegening
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
Bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
partyschip.jpg
Partyschip

Cateringbedrijf SchraleNaar de website van Cateringbedrijf Schrale

Cateringbedrijf Schrale

Cateringbedrijf Schrale is het culinaire broertje van Schrale Partyverhuur. Hiermee zijn wij de meest complete partner voor ieder feest of evenement. Naast de volledige aankleding van uw trouwdag op locatie weten wij de gasten ook nog eens culinair te verwennen. Bezoek onze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

U verzorgt zelf uw catering?

Geen probleem! Wanneer u zelf de catering wilt verzorgen kunnen wij u volledig van dienst zijn met catering benodigdheden zoals bestek, kookgerei, koffiezetapparaten, etc. Ook kunnen wij u helpen met de inrichting van uw eigen locatie.

Eventservice

Tentenverhuur en cateringbedrijf Schrale kan ook uw feest (party of event) volledig verzorgen. Bepaal uw locatie, bepaal uw eigen tijden, bepaal uw eigen smaak van inrichten, bepaal alles na uw eigen wensen. Om uw feest of event volledig naar uw eigen wens te laten verlopen kunnen wij u een goed en duidelijk advies geven.

Live cooking buffet

Hierbij wordt u maaltijd ter plekke bereid door onze ervaren koks. Naast diverse soorten vlees zijn er verschillende mogelijkheden in salades en garnituren.

Warm & Koud buffet

Ook kunt u kiezen voor een koud en warm buffet waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Dit kan bestaan uit o.a. Huzarensalade, Gerookte vissalade, Exotische kipsalade, Fruitsalade, Vleesspiegel, Visspiegel, Stokbrood wit en bruin, Kruidenboter, Scholfilet in mosterdsaus, Gehaktballetjes in zoetzure saus, Boeren runderlapje, Rijs, etc. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en de aantrekkelijke prijzen. Bij Schrale is dit allemaal mogelijk. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze volledig ingerichte showroomtent te komen bekijken.

Schrale Partyverhuur

Schrale Partyverhuur houdt zich voornamelijk bezig met het verhuren van grote en kleine feesttenten, luxe partytenten en het verzorgen van de inrichting voor uw huwelijksdag of andere feestelijke gelegenheid. Deze tenten zijn er in diverse vormen en afmetingen.

Een feestelijke inrichting?

Voor zowel in tenten als in bestaande locaties kunnen wij een volledige verzorging leveren voor het interieur. Door ons ruime assortiment heeft u de keuze om elke gewenste sfeer te creëren. Wanneer u de catering zelf wilt verzorgen, is het mogelijk om de bij ons gehuurde tent door ons te laten inrichten zodat u er zelf geen werk van heeft. Wij kunnen u ook ondersteuning bieden bij het inrichten van u eigen locatie of ruimte met de bij ons gehuurde materialen.

Zelf geen locatie voor een tent?

Wilt u graag uw feestje in een tent houden maar beschikt u zelf niet over een locatie? Heeft u geen zin in al de rompslomp van opbouwen en na de tijd opruimen? Geen probleem! U kunt bij ons terecht in een volledig ingerichte tent die voor u klaar staat bij ons op het terrein. De tent is toegankelijk voor groepen vanaf 10 tot 100 personen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig en is een buitenterras mogelijk bij mooi weer. Er is speelgelegenheid aanwezig voor de kinderen.

Meer informatie

Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en aantrekkelijke tarieven die Schrale Partyverhuur u kan bieden.

Oergongswei 1
8629SZ te SCHARNEGOUTUM
Tel: 0515-417479 / 06-51418037
Email: info@tentenverhuur-schrale.nl
Internet: www.tentenverhuur-schrale.nl

 

Vraag hier direct een offerte of informatie aan bij:
Cateringbedrijf Schrale


Naam* Trouwdatum
Woonplaats    
Email*    
Telefoon*    
Optie
Toelichting:*
Vul hier zo uitgebreid mogelijk uw wensen in.
 
Terug naar het advertentieoverzicht .
Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland
190_190_vierkant_1.jpg Flevoland
koningshof_trouwlocatie_banner.jpg Flevoland